Rüyada gökten göktaşı düştüğünü görmek

Rüyada gökten göktaşı düştüğünü görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, bolluğun ve verimin de artacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada gökten göktaşı düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazen gereksiz yere kaybedilen zaman çok şey anlamına geliyor.

Rüyada gökten araba düştüğünü görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, dinine bağlı kalacağına rivayet eder.

Rüyada gökten göktaşı düştüğünü görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökten bir şey düştüğünü görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına delalettir.

Rüyada gökten balık düştüğünü görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine inanılır.

Rüyada denize göktaşı düştüğünü görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada gökten ateş düştüğünü görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına işaret eder.

Rüyada gökten taş düştüğünü görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments