Rüyada gezi teknesi görmek

Rüyada gezi teknesi görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada gezi teknesi gördüyseniz:

  • En detaycı veya yetkili mercii bile çalışmalarınızı ayakta alkışlayabilir.

Rüyada tekne gezisi görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Rüyada gezi teknesi görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada turistik gezi yapmak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada geziye çıkmak maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yat gezisi görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada otobüsle geziye gitmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, yalnız kalmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada geziye çıktığını görmek hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada otobüsle geziye çıkmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, geçiminin güçleşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments