Rüyada turistik gezi yapmak

Rüyada turistik gezi yapmak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, gelirinin sürekli olacağına, iyiliğe ve güzelliğe, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, bereketin geleceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına rivayet eder.

Rüyada turistik gezi yapmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda da sıkıntılarınız olabilir.

Rüyada turistik gezi yapmak yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada turistik yer görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada otobüsle geziye gitmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada yat gezisi görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüsle geziye çıkmak bunun da kendisi için hayırlı olacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada geziye çıkmak esenliğe kavuşacağına, allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada okul gezisine gitmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Rüyada okulla geziye gitmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments