Rüyada geyiğin doğurduğunu görmek

Rüyada geyiğin doğurduğunu görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, neşesine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada geyiğin doğurduğunu gördüyseniz:

  • Bilindik bir konu tekrar ortaya çıkabilir.

Rüyada geyik doğurmak aile bireyleri ile tartışacağına, malının ve aşının da çoğalacağına alamet eder.

Rüyada geyiğin doğurduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada geyik yediğini görmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada geyikle konuşmak borçlarının kalmayacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet etmektedir.

Rüyada geyikle uçmak kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada geyik görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ren geyik görmek dost çevrenizin genişleyeceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına delalettir.

Rüyada kanatlı geyik görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments