Rüyada geniş elbise görmek

Rüyada geniş elbise görmek hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada geniş elbise gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızdan son zamanların en önemli yardımını alabilir veya belli konularda sizi desteklemesini sağlayabilirsiniz.

Rüyada geniş elbise görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işaret eder.

Rüyada geniş elbise giymek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine işarettir.

Rüyada geniş bir ev almak kendine olan güvenin tazeleneceğine, sorunlarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada geniş odalı ev görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, işinden çıkarılacağına inanılır.

Rüyada geniş eve girmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada geniş asfalt yol görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş ev satın almak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada yeni geniş ev görmek gülmeye hasret kalacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments