Rüyada araba oyunu oynamak

Rüyada araba oyunu oynamak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, makamını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada araba oyunu oynamak gördüyseniz:

  • Kurtarılması zor bir hal almadan bir ilişkinizi canlandırmalı veya beslemelisiniz.

Rüyada araba oyunu oynamak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kahvehanede oyun oynamak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karşılıklı oyun havası oynamak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine delalet eder.

Rüyada efe oyunu oynamak bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına işarettir.

Rüyada şanş oyunu oynamak çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, elinin darlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaşıkla oyun oynamak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada silahlı oyun oynamak mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, kazancından başkalarına da vereceğine yorulur.

Rüyada şans oyunları oynamak ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments