Rüyada efe oyunu oynamak

Rüyada efe oyunu oynamak aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, paslı bir çiviye basabileceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada efe oyunu oynamak gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada efe oyunu oynamak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine işarettir.

Rüyada efe ismini görmek maddi açıdan rahata erileceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına tabir olunur.

Rüyada efe görmek kötü yollara gireceğine, şansının kendisinden yana gideceğine delalet eder.

Rüyada efe kıyafeti giymek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada efes içmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada efes harabelerini görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada kaşık oyunu oynamak akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şanş oyunu oynamak sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments