Rüyada gemiyle karada gitmek

Rüyada gemiyle karada gitmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine delalettir.

Rüyada gemiyle karada gitmek gördüyseniz:

  • İşle ilgili çözülmesi veya anlaşılması imkansız gibi görünen konular varsa, çok yakında çözülebilir ya da olayların arkasındaki nedenler anlaşılabilir.

Rüyada gemiyle karada gitmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada karada yürüyen gemi görmek spora başlayacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karada gemiye binmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalet eder.

Rüyada gemiyi karadan yürütmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işaret eder.

Rüyada gemileri karadan yürütmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada gemiyi karada görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemiyi karada yürütmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada karadan gemi yürütmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments