Rüyada gemiyi karada görmek

Rüyada gemiyi karada görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, söz sahibi olacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada gemiyi karada gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gerekli desteğe sahipsiniz.

Rüyada gemiyi karada görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada karadan gemi yürütmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karada yürüyen gemi görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada gemiyle karada gitmek günahlarının affedileceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada gemiyi karada yürütmek iç dünyasının zenginleşeceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine delalet eder.

Rüyada karada gemiye binmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada karada gemi görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine delalettir.

Rüyada gemileri karadan yürütmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments