Rüyada gemiyi çekmek

Rüyada gemiyi çekmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, yeni mekânlara gireceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, esenliğe kavuşulacağına, kendisini eve kapatacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gemiyi çekmek gördüyseniz:

  • İş birliği veya ekip çalışması gerektiren konuların ana hatlarını öğrenmek isteyebilirsiniz.

Rüyada gemide kürek çekmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemiyi halatla çekmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada gemiyi çekmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada geminin uçtuğunu görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemiyle yolculuk yapmak çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gemide kaybolmak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada gemiyle adaya gitmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada gemileri karadan yürütmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments