Rüyada gemide batmak

Rüyada gemide batmak yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, mutlu günler yaşanacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemide batmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizle sizin aranızda duran kişiler olabilir.

Rüyada gemiyle denize batmak rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, eline büyük paralar geçeceğine işarettir.

Rüyada gemide batmak dünya mallarının çoğalacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada gemiyle batmak işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Rüyada gemiye batmak yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemisi batmak hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde dibe batmak hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize batmak ve çıkmak uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamura batmaktan kurtulmak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments