Rüyada gemi binmek

Rüyada gemi binmek yüzünün gülmeye başlayacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, genç kimselere eğitim vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gemi binmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar iyi niyetli olsanız da istediğiniz gibi gitmeyen, istediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz şekilde oluşmayan koşullar veya kişiler nedeniyle bazı aksilikler oluşabilir.

Rüyada gemiyi binmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına işarettir.

Rüyada yelkenli gemiye binmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada gemi binmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, süzüleceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle gemiye binmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada denizde gemiye binmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada gemiye binmek ve inmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, dualarının karşılığını göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük gemiye binmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada bir gemiye binmek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments