Rüyada gelinlikle oynadığını görmek

Rüyada gelinlikle oynadığını görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına, umutların yıkılacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlikle oynadığını gördüyseniz:

  • Sakınmaya ya da görmezden gelmeye çalışmak artık işe yaramayabilir.

Rüyada gelinlikle oynadığını görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz köpekle oynadığını görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada yakar top oynadığını görmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına alamet eder.

Rüyada reklamda oynadığını görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada şans oyunu oynadığını görmek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin oynadığını görmek hayatının başarılarla dolacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine inanılır.

Rüyada kendi dişinin oynadığını görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına inanılır.

Rüyada maymunun oynadığını görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments