Rüyada şans oyunu oynadığını görmek

Rüyada şans oyunu oynadığını görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına işarettir.

Rüyada şans oyunu oynadığını gördüyseniz:

  • Fakat, diğerlerinin yaptıklarınızın arkasındaki nedenleri anlamasının veya görmesinin değişik yararları olabilir.

Rüyada şans oyunu oynadığını görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şans oyunu kuponu görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine delalet eder.

Rüyada şans oyunu kazandığını görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada şans oyununda kazanmak borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına delalettir.

Rüyada şans oyunundan para kazandığını görmek olumsuz olaylar yaşayacağına, belki ölümler görüleceğine inanılır.

Rüyada şans oyunlarından para kazanmak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada şans oyunları oynamak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada şans oyunundan para kazanmak dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments