Rüyada reklamda oynadığını görmek

Rüyada reklamda oynadığını görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada reklamda oynadığını gördüyseniz:

  • Esnek davranabilmeniz durumunda yeni olasılıklar sizi memnun edebilir.

Rüyada reklamda oynadığını görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına rivayet eder.

Rüyada reklam filminde oynadığını görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada reklam izlemek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada reklam çekimi görmek ona kol kanat gereceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada reklam yıldızı olmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada reklam görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, kişisel kavgaların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada reklam tabelası görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya işaret etmektedir.

Rüyada reklamlarda oynamak az çalışarak çok gezeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments