Rüyada hamile gelinlikli kadın görmek

Rüyada hamile gelinlikli kadın görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, özgüveninin artacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, mutluluğunun artacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile gelinlikli kadın gördüyseniz:

  • Sonlanmalar veya sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada hamile kadını gelinlikle görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının gelinlik giydiğini görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, yeni bir yol tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile gelinlikli kadın görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada hamile birinin gelinlik giydiğini görmek belli bir kazanç elde edileceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Rüyada hamile olup gelinlik giymek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada hamileyi gelinlikle görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına tabir olunur.

Rüyada hamile birini gelinlikle görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada gelinlikli hamile görmek geçiminin zor hale geleceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments