Rüyada gelinlik görüp giyememek

Rüyada gelinlik görüp giyememek çok güzel bir evlilik yapılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine yorulur.

Rüyada gelinlik görüp giyememek gördüyseniz:

  • Kişisel bilgilerinizi gereğinden fazla paylaşmanız veda başkalarına yardımcı olma konusundaki ısrarınız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada gelinlikle görülmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik görüp ağlamak yeni malların alınacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik görüp giyememek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik görüp giymemek sevdiğini söyleyeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada görüleni hatırlamamak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine delalettir.

Rüyada hor görülmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini canlı görüp yıkamak işsiz ise işe gireceğine, gözyaşının dineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar görüp ağlamak zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments