Rüyada başkasını gelin görmek

Rüyada başkasını gelin görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine, geçim derdi yaşayacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başkasını gelin gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kimselerin düşüncelerini dinlemeniz sizin için doğru bir yaklaşım olabilir.

Rüyada amca gelini görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine işaret eder.

Rüyada gelin görüp ağlamak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına delalet eder.

Rüyada gelin hazırlamak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada ağlayarak gelin olmak kısmetlerinin her daim açık olacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damat ve gelin görmek allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada gelin almaya gelmek yaşama hevesinden olacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada altın takılı gelin görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, işlerinin bozulacağına inanılır.

Rüyada gelin olarak görülmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments