Rüyada inci takmak

Rüyada inci takmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada inci takmak gördüyseniz:

  • İyi hesaplanmamış veya ani değişiklikler yapmanız durumunda size güvenen bir kişiyle aranızda problemler yaşanabilir.

Rüyada incili küpe takmak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, sorumlu tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuna inci kolye takmak emeklerinin heba olacağına, makamının sarsılmayacağına inanılır.

Rüyada inci takmak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine delalettir.

Rüyada inci yüzük takmak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incili bilezik takmak gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada inci bileklik takmak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına inanılır.

Rüyada inci taç takmak insanları kandıracağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalet eder.

Rüyada siyah inci küpe takmak ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sırların ortaya çıkmasına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments