Rüyada gelincik hayvanı görmek

Rüyada gelincik hayvanı görmek ortaklı işlere girileceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelincik hayvanı gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız sürpriz tepkiler nedeniyle hayal kırıklığına uğrayabilir, üzülebilirsiniz.

Rüyada gelincik hayvan görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelincik hayvanı öldürmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelincik hayvanı görmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada gelincik hayvanını görmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelincik hayvanını öldürmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada beyaz gelincik hayvanı görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada gelincik çiçeği görmek işlerinizin bozulacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz gelincik görmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments