Rüyada gelin gelinlik görmek

Rüyada gelin gelinlik görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada gelin gelinlik gördüyseniz:

  • Olayların neden istendiği gibi gitmediğini bulmanız, başarılı olmanıza yardım edebilir.

Rüyada gelinlik giymek ve gelin görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına inanılır.

Rüyada gelin ve gelinlik görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin yada gelinlik görmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, sağlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinini gelinlikli görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, hasta ise bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelin olmak gelinlik giymek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına yorulur.

Rüyada gelinlik giymiş gelin görmek işsizseniz işe gireceğinize, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik giyip gelin olmak kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada gelin olmak ve gelinlik giymek edilen tövbenin allah katında kabul edileceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments