Rüyada gelin kuşağı görmek

Rüyada gelin kuşağı görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada gelin kuşağı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yanlış tutumlara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada kırmızı gelin kuşağı görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada gelin kuşağı bağlamak kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada geline kuşak bağlamak işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, onların önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelin kuşağı görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bel kuşağı görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kuşak takmak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada mavi kuşak görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, rahatsızlıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kuşak görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments