Rüyada gelin ve gelinlik görmek

Rüyada gelin ve gelinlik görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine delalettir.

Rüyada gelin ve gelinlik gördüyseniz:

  • Tanıdığınız kişiler kanalıyla yeni romantik veya ticari bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada gelinlik giymeden gelin olmak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelini gelinlikle görmek değer göreceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gelinlikli gelin görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına alamet eder.

Rüyada siyah gelinlikli gelin görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine alamet eder.

Rüyada gelinlik giymiş gelin görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinini gelinlikle görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada gelinlikli gelin görmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada gelin olmak gelinlik giymek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments