Rüyada geçmişi hatırlamak

Rüyada geçmişi hatırlamak onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, zahmete düşeceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada geçmişi hatırlamak gördüyseniz:

  • İşinizi veya evinizi ilgilendiren konularda tansiyonu arttıran değil, düşüren bir eğilimde olmanızda fayda var.

Rüyada geçmişi hatırlamak eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen birini hatırlamak parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, kendinden emin adımlar atacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi hatırlamak çok zor dönemlerden geçeceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada ölümü hatırlamak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine inanılır.

Rüyada ölüyü hatırlamak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu olduğunu hatırlamak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, müşterilerinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada birini hatırlamak kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geçmiş yılları görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments