Rüyada gece mezarlıkta dua etmek

Rüyada gece mezarlıkta dua etmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gece mezarlıkta dua etmek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz kuvvetleniyor, duyarlılığınız artıyor.

Rüyada gece mezarlıkta dua etmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece dua etmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kadir gecesinde dua etmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına delalet eder.

Rüyada gece mezarlıkta gezmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gece mezarlıkta olduğunu görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada gece mezarlığa girmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece mezarlıkta olmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada gece mezarlıkta yürümek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments