Rüyada fil yıkamak

Rüyada fil yıkamak kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, anne babanın üzüntü duyacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, bazı konularda önayak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada fil yıkamak gördüyseniz:

  • Diğerleri için neler yapabileceğinizi biliyorsunuz.

Rüyada fili yıkamak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada fil yıkamak ticaretinin ilerleyeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine delalettir.

Rüyada evin içinde fil görmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada siyah fil yavrusu görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada kanatlı fil görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada doğuran fil görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine işaret eder.

Rüyada filin kovaladığını görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada fil doğumu görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments