Rüyada asker alayı görmek

Rüyada asker alayı görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker alayı gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen kişiler olabilir ya da söz vermeniz durumunda daha da fazla şey yüklenebilirsiniz.

Rüyada asker alayı görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada fener alayı görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada alay edilmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada alay ederek gülmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına işaret eder.

Rüyada alay etmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelin alayı görmek daha fazla yakınlaşacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine yorulur.

Rüyada alay konusu olmak ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birisiyle alay etmek içinin rahat edeceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments