Rüyada fasulye bitkisi görmek

Rüyada fasulye bitkisi görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada fasulye bitkisi gördüyseniz:

  • Gerçekler görünenden çok farlı olabilir, dikkatli olmalısınız.

Rüyada fasulye bitkisi görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada yeşil fasulye bitkisi görmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada bitki dikmek onu yalnız bırakmayacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor bitki görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil bitki almak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, eşi ile problemler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada toprağa yeşil bitki ekmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bitkiler görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köklü bitki görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments