Rüyada fare yerken görmek

Rüyada fare yerken görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fare yerken gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan veya size yanlış bilgiler veran kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kediyi fare yerken görmek en pahalı evlerde oturacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kedi fareyi yerken görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada fare yerken görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada farelerin ısırdığını görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada ölü büyük fare görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada farenin kuyruğunu koparmak güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada rengarenk fare görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük lağım faresi görmek çok kötü durumlara düşeceğine, hem hayatının kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments