Rüyada fare ve yarasa görmek

Rüyada fare ve yarasa görmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine yorulur.

Rüyada fare ve yarasa gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken seçimler ya da verilmesi gereken kararlar uykularınızı kaçırıyor olabilir.

Rüyada fare ve yarasa görmek çok üzüntü duyulacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yarasa saldırısına uğramak üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada siyah yarasa görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına inanılır.

Rüyada evin içinde yarasa görmek mevki kazanacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yarasa görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada köpek ve yarasa görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi yarasa görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş yarasa görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments