Rüyada evliyken tekrar evlenmek

Rüyada evliyken tekrar evlenmek yüzünün hep güleceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada evliyken tekrar evlenmek gördüyseniz:

  • Aşırı masraflara girebilirsiniz.

Rüyada evliyken tekrar evlenmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada evli eşiyle tekrar evlendiğini görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine yorulur.

Rüyada evli birinin tekrar evlenmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada evliyken tekrar evlendiğini görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada evli olupta tekrar evlendiğini görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına rivayet eder.

Rüyada evli erkeğin tekrar evlendiğini görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli kadının tekrar evlendiğini görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, kazancının bol olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments