Rüyada evli çifti tekrar evlenirken görmek

Rüyada evli çifti tekrar evlenirken görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada evli çifti tekrar evlenirken gördüyseniz:

  • Sürprizlere açıksınız.

Rüyada evli çifti tekrar evlenirken görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada evli çiftin tekrar evlendiğini görmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına yorulur.

Rüyada evli bir çiftin tekrar evlendiğini görmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalettir.

Rüyada evli birinin tekrar evlenmesini görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada evli birinin tekrar evleneceğini görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına delalettir.

Rüyada evli birinin tekrar evlenmesi görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli arkadaşını tekrar evlenirken görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, günahlarının affedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli kişiyi tekrar evlenirken görmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments