Rüyada evli bir erkekle öpüşmek

Rüyada evli bir erkekle öpüşmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, kişiye hep umut olacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine işaret eder.

Rüyada evli bir erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor konuların ya da durumların dışında kalmanızda fayda var.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalettir.

Rüyada başka bir erkekle evli olmak çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin evli olduğunu görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına yorulur.

Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına işaret eder.

Rüyada erkekle evli olduğunu görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına tabir olunur.

Rüyada evli erkekle sevgili olmak aydınlığa çıkılacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli erkeğin tekrar evlendiğini görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bir erkeğin yeniden evlendiğini görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments