Rüyada evliyken boşanmak

Rüyada evliyken boşanmak sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine alamet eder.

Rüyada evliyken boşanmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizin duygusaldan çok fiziksel ağırlıklı olmaları mümkündür.

Rüyada evli birinin boşandığını görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli bir çiftin boşandığını görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada evliyken boşanmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli çiftin boşandığını görmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına inanılır.

Rüyada boşandığını görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işaret eder.

Rüyada eşinden boşandığını görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını boşandığını görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, daima secde ve şükür edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir akrabasının boşandığını görmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments