Rüyada evinin kapısının olmadığını görmek

Rüyada evinin kapısının olmadığını görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına rivayet eder.

Rüyada evinin kapısının olmadığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirmenize neden olabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada evinin kapısının olmadığını görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvaletin kapısının olmadığını görmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapının olmadığını görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına işarettir.

Rüyada evin yerinde olmadığını görmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin duvarının olmadığını görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çirkin amellere tabir olunur.

Rüyada evinin yerinde olmadığını görmek zengin olunacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine işarettir.

Rüyada evin çatısının olmadığını görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada evin penceresinin olmadığını görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments