Rüyada kapının olmadığını görmek

Rüyada kapının olmadığını görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapının olmadığını gördüyseniz:

  • Aynı zamanda gece hayatı da öne çıkabilir.

Rüyada tuvaletin kapısının olmadığını görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapının olmadığını görmek umduğunu bulamayacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada evinin kapısının olmadığını görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine alamet eder.

Rüyada dişin olmadığını görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada annesinin olmadığını görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağının olmadığını görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada evli olmadığı halde bebeği olduğunu görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada ağızda diş olmadığını görmek yeni bir semte taşınılacağına, bazı konularda önayak olunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments