Rüyada evini temizlemek

Rüyada evini temizlemek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evini temizlemek gördüyseniz:

  • Farkındalığınızın veya bilginizin arttığı konularda seçim yapmak üzeresiniz.

Rüyada ölü birinin evini temizlemek sermayesini riske etmeyeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işaret eder.

Rüyada evin dışını temizlemek endişelerin ve dertlerin biteceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada komşu evini temizlemek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada kayınvalidenin evini temizlemek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, sorunlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada annenin evini temizlemek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına tabir olunur.

Rüyada evin içini temizlemek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına delalet etmektedir.

Rüyada komsunun evini temizlemek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada başkasının evini temizlediğini görmek güzel haberler alacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments