Rüyada evin içine yağmur girdiğini görmek

Rüyada evin içine yağmur girdiğini görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, yeni bir semte taşınılacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içine yağmur girdiğini gördüyseniz:

  • Baskı hissettiren konuları sizi korkutan kişilerle tartışmanız, istikrarlı olmasını istediğiniz kişileri daha da dengesiz hale getirebilir.

Rüyada evin içine yağmur girdiğini görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada komşunun evine hırsızın girdiğini görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evine hırsızın girdiğini görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına inanılır.

Rüyada evine su girdiğini görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evine zorla girdiğini görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada evin içine köpek girdiğini görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, daha çok dünya malı edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin evine girdiğini görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evine başkasının girdiğini görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments