Rüyada evine kedi girdiğini görmek

Rüyada evine kedi girdiğini görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evine kedi girdiğini gördüyseniz:

  • Bir sır sevdiğiniz kişiyle aranıza girebilir veya imajınızı zedeleyebilir veya işdeki pozisyonunuzu etkileyebilir.

Rüyada evine kedi girdiğini görmek moralin bozulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içine kedi girdiğini görmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada kedinin ilişkiye girdiğini görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına alamet eder.

Rüyada eve kedinin girdiğini görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına delalettir.

Rüyada eve kara kedi girdiğini görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada kedilerin eve girdiğini görmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada siyah kedinin eve girdiğini görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sokak kedisinin eve girdiğini görmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments