Rüyada evin yanmasını görmek

Rüyada evin yanmasını görmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işaret eder.

Rüyada evin yanmasını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden talepleri veya size sormak istediği sorularla sizin onlara sunabilecekleriniz arasında dağlar kadar fark olabilir.

Rüyada evinin yanıp kül olduğunu görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada evinin yanmasını görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinin yanması görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine yorulur.

Rüyada başkasının evini yanıyor görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, yanlış yollardan döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısını yanıyor görmek her zaman hak ettiğini alacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işaret eder.

Rüyada evin yanması görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada evin yanıp kül olduğunu görmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının evini yanmış görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments