Rüyada evinin yanması görmek

Rüyada evinin yanması görmek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada evinin yanması gördüyseniz:

  • Direnmek gücünüzü zayıflabilir.

Rüyada evinin yanması görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işarettir.

Rüyada başkasının evinin yanmasını görmek hayattan yana keyif bulacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin yanıp kül olduğunu görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evini yanıyor görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada evin yanmasını görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin yanması görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada evin yan yattığını görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine alamet eder.

Rüyada evinin yanmış olduğunu görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments