Rüyada evin süpürdüğünü görmek

Rüyada evin süpürdüğünü görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, parasız ve işsiz kalacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Taşlar yerine oturmaya başlıyor.

Rüyada evinin önünü süpürmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin avlusunu süpürmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine inanılır.

Rüyada annenin evini süpürmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine alamet eder.

Rüyada evin bahçesini süpürmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, sağlığını geri kazanacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin evini süpürmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine delalettir.

Rüyada komşusunun evini süpürmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını evini süpürmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, karın artacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının evini süpürdüğünü görmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments