Rüyada komşusunun evini süpürmek

Rüyada komşusunun evini süpürmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, adının yayılacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşusunun evini süpürmek gördüyseniz:

  • Eğlenceli veya karlı işler, olanaklar veya fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada komşunun evini süpürmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada komşusunun evini süpürmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin evini süpürmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada evinin süpürdüğünü görmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin evini süpürmek insanların birbirine kenetleneceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada evin bahçesini süpürmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada ölen kişinin evini süpürmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, zinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evinin önünü süpürmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments