Rüyada evin kapılarını yenilemek

Rüyada evin kapılarını yenilemek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, makamından olacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada evin kapılarını yenilemek gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmekte fayda var.

Rüyada evin kapılarını yenilemek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı yenilemek hastalanacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada evini yenilemek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, geçmişini arkada bırakacağına yorulur.

Rüyada evinin eşyalarını yenilemek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada evin çatısını yenilemek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, dinç kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin eşyalarını yenilemek mirasa, sorunlu bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada evin içini yenilemek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına işarettir.

Rüyada ev yenilemek borçların biteceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments