Rüyada akarsuyun içinde yürümek

Rüyada akarsuyun içinde yürümek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada akarsuyun içinde yürümek gördüyseniz:

  • Kendinizi bitkin hissediyorsunuz.

Rüyada akarsu içinde yürümek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akarsuyun içinde yürümek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada akarsu üzerinde yürümek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akarsuda yürümek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada akarsuyun içinden geçmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına inanılır.

Rüyada akarsu içinde balık görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada akarsuyun içinde görmek tövbelerin kabul olacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına delalet eder.

Rüyada akarsuyun içinde balık görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments