Rüyada evin bir bölümünün yıkıldığını görmek

Rüyada evin bir bölümünün yıkıldığını görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin bir bölümünün yıkıldığını gördüyseniz:

  • Amaç veya hedeflerinize ulaşmanız ya da bazı işleriniz konusunda engellendiğinizi hissedebilir veya aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada evin bir bölümünün yıkıldığını görmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına işarettir.

Rüyada saçın bir bölümünün olmadığını görmek yaralarına da merhem olacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına işaret eder.

Rüyada bölüm değiştirmek maddi açıdan ferahlayacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine rivayet eder.

Rüyada istediği bölümü kazanmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Rüyada saçının bir bölümünün döküldüğünü görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada işyerinde bölüm değiştirmek kulluk görevini ihmale edeceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına delalet eder.

Rüyada evinin yıkılacağını görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, fenalıkta bulunmaya delalet etmektedir.

Rüyada evinin duvarını yıkılmış görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, nitelik ve farklılık geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments