Rüyada evi döşemek

Rüyada evi döşemek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada evi döşemek gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabilirsiniz.

Rüyada eve tahta döşemek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada evi döşemek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, duymadığı sözleri duyacağına delalet eder.

Rüyada eve taş döşemek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına alamet eder.

Rüyada ev döşemek uykusuz geceler yaşayacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine işaret eder.

Rüyada eve fayans döşemek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, arkasından iyi konuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni ev döşemek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada eve halı döşemek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine delalettir.

Rüyada ev döşediğini görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments