Rüyada eve su serpmek

Rüyada eve su serpmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, iş kaybı yaşanacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada eve su serpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi fikirlerinizi savunma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada eve su serpmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına inanılır.

Rüyada yüze su serpmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, kalp kıracağına yorulur.

Rüyada birisine su serpmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalettir.

Rüyada birine su serpmek uykusuz geceler yaşayacağına, insanların hayranlığını kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yere su serpmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada yüzüne su serpmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, rahatının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada duvara su serpmek büyük sıkıntıları olmayacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada su serpmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments