Rüyada birisine su serpmek

Rüyada birisine su serpmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, doğru yolu bulacağına, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisine su serpmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler zorlanıyor veya yüksek teknoloji kullanılan araçlarda sorun yaşanabilir.

Rüyada ateşe su serpmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada birine su serpmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, doğru kararların alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüze su serpmek rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisine su serpmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne su serpmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada su serpmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yere su serpmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hoşluk içinde olacağına inanılır.

Rüyada duvara su serpmek iç açıcı sözlere, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments