Rüyada eve polis geldiğini görmek

Rüyada eve polis geldiğini görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına yorulur.

Rüyada eve polis geldiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının görevlerini üstlenmeniz durumunda zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada polisin eve geldiğini görmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve polis geldiğini görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalettir.

Rüyada evine polis geldiğini görmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada polisi evde görmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine delalettir.

Rüyada evde polis görmek aydınlanacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada polisin evi aradığını görmek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eve polis çağırmak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin eve geldiğini görmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments